Baschet, Liga Naţională: victoria, singura variantă în meciul de mâine, cu CSM Focşani!

Baschet, Liga Naţională: victoria, singura variantă în meciul de mâine, cu CSM Focşani!

La aproape o lună de la ultimul meci oficial susţinut în Liga Naţională, victoria cu CSM Galaţi, din 19 ianuarie, scor 86-81, CSM Petrolul Ploieşti revine, mâine, pe parchet pentru confruntarea cu CS Municipal 2007 Focşani, programată tot în Sala Sporturilor Olimpia, începând cu ora 18.00. Au fost patru săptămâni cu trei meciuri amânate, în ordine cu Rapid Bucureşti, CSM VSKC Miercurea Ciuc, şi FC Argeş Piteşti, aşa că misiunea staff-ului tehnic al echipei noastre nu a fost deloc uşoară în pregătirea unei întâlniri extrem de importante în lupta pentru play-off. Evident, obiectivul nu poate fi altul decât victoria, pentru a continua seria de succese obţinute în „Olimpia” în acest an, 3 la număr, dar şi pentru a urca spre prima jumătate a unui clasament „dereglat” total de numeroasele amânări pricinuite de infectarea cu Covid-19.

„Ne aşteaptă un meci important, aşa cum vor fi toate, de altfel, în acest retur de campionat, pentru că, veţi vedea, va fi o luptă grea pentru primele opt locuri ale clasamentului. Venim după o pauză competiţională forţată, care nu a picat prea bine pentru noi deoarece eram într-un moment bun, cu cele trei victorii consecutive obţinute pe teren propriu, dar sper să fi reuşit să-i ţinem pe băieţi în priză şi asta să se vadă mâine pe teren”, a declarat managerul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

În tur, echipa noastră s-a impus la Focşani cu 86-84 (16-23, 18-12, 22-22, 20-18, 10-8) la capătul unei partide care a avut nevoie şi de o repriză de prelungiri.

Programat să înceapă la ora 18.00, meciul dintre CSM Petrolul Ploieşti şi CS Municipal 2007 Focşani va fi transmis în direct de principalele canale tv de sport – Digisport şi Look Sport – dar va putea fi urmărit şi prin intermediul canalului de youtube al Federaţiei Române de Baschet (https://www.youtube.com/c/FRBTV_ROMANIA_BASKETBALL).

Accesul publicului este gratuit, în limita a 30% din capacitatea sălii, şi, conform ultimelor reglementări, este permis:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid CERTIFICAT pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore.