Baschet seniori: test în efectiv redus, pierdut în faţa Ştiinţei Bucureşti

Baschet seniori: test în efectiv redus, pierdut în faţa Ştiinţei Bucureşti

Profitând de întreruperea campionatului Ligii Naţionale de baschet masculin, CSM Petrolul Ploieşti a disputat, în această seară, în Sala „Olimpia”, un joc de verificare în compania principalei favorite la promovare din Liga I, CSU Ştiinţa Bucureşti.

A fost un meci în care antrenorul Mihai Popa a avut ca principal obiectiv integrarea ultimilor doi jucători sosiţi, Johnathan Jordan şi Mihailo Sekulovic, parţial atins din cauza faptului că muntenegreanul nu a putut juca decât în primul sfert, rămânând apoi pe margine din cauza unei accidentări. Cam la fel au stat lucrurile şi cu Octavian Popa-Calotă, care a jucat, şi el, extrem de puţin, iar dacă îi adăugăm la absenţi şi pe Andrej Magdevski şi Matija Milin, ale căror vize se speră că vor fi rezolvate pentru a reveni săptămâna viitoare la echipă, faptul că oaspeţii s-au impus, la final, cu 87-81 nu poate fi considerat o mare surpriză.

Pentru echipa noastră au jucat în această seară: Negoiţescu (23 puncte), Hammond (17), Watson (14), Jordan (11), B. Popa (8), Chiţu (8), Sekulovic, Popa-Calotă, C. Dinu şi M. Comănescu. Practic, cu Sekulovic şi Popa-Calotă ieşiti accidentaţi, a fost o rotaţie de doar opt jucători pentru staff-ul tehnic, tinerii George Angelian şi Robert Pătraru rămânând, şi ei, pe margine din cauza unor probleme medicale.

„Aripa tânără”, la Cupa României 3×3!

Federaţia Română de Baschet organizează, mâine, la „Arena de Baschet” din Bucureşti, cea de-a 3-a ediţie a Cupei României la baschet 3×3, competiţie la startul căreia s-au înscris 25 de echipe. CSM Ploieşti va fi reprezentat de „aripa tânără” a lotului, cei patru sportivi care vor juca fiind Mihai Comănescu, Odysseas Iancu, Alexandru Chirilă şi Cristian Velcea. Toate echipele din Liga Naţională sunt obligate să înscrie formaţii în întrecerea de mâine, majoritatea apelând la jucătorii tineri din lot.

Galerie foto: