Fotbal: două victorii şi trei înfrângeri, în weekend, pentru echipele de juniori ale clubului

Fotbal: două victorii şi trei înfrângeri, în weekend, pentru echipele de juniori ale clubului

A fost, din nou, weekend plin pentru echipele de fotbal juniori angrenate în competiţiile organizate de Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, bilanţul celor cinci formaţii fiind de două victorii şi trei înfrângeri.

Juniorii mari nu au avut parte de o deplasare reuşită la Făgăraş, acolo unde echipa „U19”, pregătită de Pompiliu Stoica, a cedat cu un scor mai puţin obişnuit, 8-4, iar cea „U17”, antrenată de Marian Ilie, a fost învinsă cu 2-1.

Pe plan judeţean, juniorii C (antrenor Bogdan State) au câştigat cu 6-1 partida cu CSO Mizil, susţinută, până la urmă, pe teren propriu după ce s-a ajuns la un acord privind inversarea programului, iar juniorii D (antrenor Valeriu Aristan), au cedat la limită, scor 2-1, în meciul cu ACS Petrolul’52 Ploieşti. În fine, juniorii E (antrenor Lucian Catinca) s-au impus la scor, 26-0, în confruntarea cu Savi Sport Ploieşti.

Rezultatele obţinute de echipele de fotbal juniori în weekend:

Juniori A, Play-out, Seria a IV-a, Etapa a II-a

CSM Făgăraş – CSM Ploieşti 8-4

Au marcat: Ricardo Caramalău (3), Ionuţ Mărgărit.

În etapa a III-a a play-out-ului joacă, sâmbătă, pe teren propriu, cu ASC Olimpic Zărneşti.

Juniori B, Play-out, Seria a IV-a, Etapa a II-a

CSM Făgăraş – CSM Ploieşti 2-1

A marcat: Andrei Petre.

În etapa a III-a a play-out-ului joacă, sâmbătă, pe teren propriu, cu ASC Olimpic Zărneşti.

Juniori C, Seria a II-a, Etapa a X-a

CSM Ploieşti – CSO Mizil 6-1

Au marcat: Teodor Rebegea (2), Mihai Rupa (2), Iulian Chioveanu şi George Rădulescu.

În etapa a XI-a joacă, sâmbătă, pe teren propriu, cu Ştiinţa Albeşti.

Juniori D, Seria Elite, Etapa a XI-a

ACS Petrolul’52 Ploieşti – CSM Ploieşti 2-1

A marcat: Ianis Sandu.

Turul campionatului a luat sfârşit, astfel că etapa a XII-a, prima a returului, în care CSM Ploieşti va juca la CSO Tricolorul Breaza, se va disputa la primăvară.

Juniori E, Etapa a XII-a

Savi Sport Ploieşti – CSM Ploieşti 0-26

Au marcat: Matei Otavă (5), Robert Cibotaru (4), Filip Dincă (4), Eduard Zaharia (4), Ianis Feraru (3), Eric Constantin (2), Gabriel Voicilă (2), Alexandru Catinca şi Elisei Ioan.

Marţi dispută restanţa din etapa a VI-a, de pe teren propriu, cu Tricolorul Breaza, iar în etapa a XIII-a joacă, vineri, pe teren propriu, cu AS Atletic United Ploieşti.

* Conform regulamentului stabilit de FRF, la nivel de juniori D şi E nu se contabilizează rezultatele jocurilor şi nu se întocmesc clasamente, la Faza Interjudeţeană a campionatului urmând să participe selecţionatele celor 42 de judeţe din ţară.