Echipa de baschet “U18”, victorii la scor în primul turneu stagional!

Echipa de baschet “U18”, victorii la scor în primul turneu stagional!

Echipa de baschet juniori “U18” a CSM Ploieşti a debutat, în weekend, în noul sezon, o data cu disputarea meciurilor primului turneu al Grupei H, în care au fost repartizaţi. Favoriţi clari ai seriei, băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic şi Ionuţ Ivan nu au avut probleme în a se impune în cele trei jocuri susţinute în Sala Sporturilor Olimpia, diferenţele de pe tabelă spunând totul despre diferenţa de valoare existentă: 77-40 cu Solaris Sporting Club Ploieşti (vineri), 104-61 cu ACS Cuza Pirates Brăila (sâmbătă) şi 106-39 cu ABC T-Pack Ploieşti (duminică).

Lotul de jucători folosit de cei doi tehnicieni a fost următorul: Cristian Muşuroia, Luca Dănescu, Vlad Oţelea, Andrei Rogozanu, Ştefan Popa, Dorian Aniculăesei, Robert Chiva, David Petre, Theodor Sanda, Theodor Neguş şi Ştefan Iliescu.

Turneul al doilea al acestei categorii de vârstă, în care echipele se vor întâlni din nou în ceea ce se vrea a fi returul primelor turnee, este programat pe 6-7 noiembrie. La U18 s-au înscris 53 de echipe, repartizate în prima fază în 14 grupe geografice.

Galerie foto CSM Ploieşti – ACS Cuza Pirates Brăila: