Echipa de fotbal 2011-2012, pe locul secund la Memorialul „George Isac”, de la Vulcan!

Echipa de fotbal 2011-2012, pe locul secund la Memorialul „George Isac”, de la Vulcan!

La mijlocul acestei săptămâni, miercuri şi joi. echipa de fotbal juniori 2011-2012 a CSM Ploieşti a participat, la Vulcan, lângă Braşov, la Memorialul „George Isac”, o competiţie structurată pe mai multe categorii de vârstă şi organizată de ACS Vulcan.

Antrenorul Lucian Catinca a alcătuit două loturi, care au evoluat în Grupa albă, respectiv albastră, ambele formaţii reuşind să acceadă în semifinale după următoarele rezultate:

Grupa albă

CSM Ploieşti – Kids Tâmpa Braşov fete 2009-2010 0-0

CSM Ploieşti – Caraimanul Buşteni 5-1

CSM Ploieşti – Voinţa Crevedia 2-0

Grupa albastră

CSM Ploieşti – AS Zărneşti 2-1

CSM Ploieşti – CSM Făgăraş 2-1

Celta Academy – CSM Ploieşti 0-0

Ambele formaţii au câştigat grupele şi au jucat în semifinale cu FC Braşov, respectiv Kids Tâmpa Braşov. Prima semifinală a fost cedată cu scorul de 2-0, pentru ca, în cea de-a doua, echipa noastră să se impună cu 1-0 după loviturile de departajare.

În finala mică, CSM Ploieşti a pierdut cu 1-0 meciul cu Kids Tâmpa Braşov, având un gol nevalidat la 0-0 (şut Filip Dincă la care mingea a lovit transversala şi a picat în poartă, dar arbitrii nu au văzut), acelaşi scor consemnându-se în în finala mare, pierdută în faţa celor de la FC Braşov.

Echipa noastră s-a întors acasă şi cu două premii individuale, Vlad Tronaru fiind declarat cel mai bun portar al turneului, iar Robert Cibotaru, cel mai tehnic jucător.

Lotul de jucători pe care antrenorul Lucian Catinca a mizat în turneul de la Vulcan a fost următorul: Vlad Tronaru, Gabriel Coman Tot, Erik Andrei Bontaş, Robert Cibotaru, Eduard Zaharia, Ianis Voinea, Filip Dincă, Eric Constantin, Erik Andrei Radu, Matei Otavă, Elisei Ioan, Robert Mihalcea, Florin Ciobanu, Alexandru Stroie, Gabriel Voicilă şi Alexandru Ştefan Catinca.