Echipa de fotbal „2011” a CSM Ploieşti, pe locul al 3-lea la „Kids Stars Cup”!

Echipa de fotbal „2011” a CSM Ploieşti, pe locul al 3-lea la „Kids Stars Cup”!

În acest weekend, echipa de fotbal juniori 2011 a CSM Ploieşti, antrenată de Lucian Catinca, a participat la „Kids Stars Cup”, o competiţie organizată de Asociaţia Stelele Viitorului Bucureşti în incinta Centrului Naţional de Fotbal de la Buftea. Clubul nostru a avut înscrise în turneu două formaţii, CSM Ploieşti „albastru” reuşind să ocupe locul al 3-lea, iar CSM Ploieşti „alb” poziţia a 9-a.

Echipa „albastră” a câştigat, vineri şi sâmbătă, toate cele trei meciuri din grupă, 6-1 (2-1) cu Academia Juventus, 4-0 (2-0) cu CSŞ Giurgiu şi 2-1 (1-0) cu Academia Germană, pentru ca, astăzi, în sferturile de finală, să treacă de Young Steaua cu 3-0 (2-0), graţie golurilor marcate de Matei Otavă, Bogdan Pană şi Eduard Zaharia. În semifinale, a încheiat fără gol, scor 0-0, cu Rusanu Bucureşti, dar a pierdut la loviturile de departajare, aşa că a jucat doar finala mică a competiţiei, pe care a câştigat-o, 3-2 (3-1) în faţa celor de la Pro Giurgiu, datorită reuşitelor lui Robert Cibotaru, Eduard Zaharia şi Ioan Elisei. Un loc 3 ocupat, până la urmă, fără a pierde vreun meci în timpul regulamentar!

Echipa „albă” a avut o singură victorie şi două înfrângeri în grupă – 2-0 (1-0) cu Young Steaua, 0-2 (0-0) cu Voinţa Crevedia şi 0-9 (0-4) cu New Star Bucureşti – ajungând să joace pentru locul 9 cu CSŞ Giurgiu, în faţa căreia s-a impus cu 2-1 (1-1).

În afara locului al 3-lea obţinut de echipa „albastră”, CSM Ploieşti s-a ales şi cu două distincţii individuale: Vlad Tronaru a fost declarat cel mai bun portar al turneului, iar Alexandru Catinca a fost cel mai tânăr jucător, fiind născut pe 4 octombrie 2013.

Lotul de jucători pe care Lucian Catinca l-a folosit în competiţia de la Buftea a fost următorul: Vlad Tronaru şi Gabriel Coman Tot (portari), Robert Cibotaru, Eduard Zaharia, Iannis Feraru, Bogdan Pană, Ioan Elisei, Matei Otavă, Dincă Filip, Erik Andrei Bontaş, Erik Andrei Radu, Alexandru Stroie, Ianis Voinea, Eric Constantin, Robert Mihalcea, Gabriel Voicilă şi Alexandru Catinca (jucători de câmp).