Preşedintele FR Kempo, Amatto Zaharia, a condus astăzi antrenamentul sportivilor de la CSM Ploieşti!

Preşedintele FR Kempo, Amatto Zaharia, a condus astăzi antrenamentul sportivilor de la CSM Ploieşti!

Sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au avut parte, astăzi, de o mare surpriză, antrenamentul din această seară fiind condus de nimeni altul decât preşedintele Federaţiei Române de Kempo, Shihan Amatto Zaharia, cel care a fost asistat de fiul său, Yamatto Zaharia, multiplu campion mondial şi european de kempo şi coordonator al lotului naţional de cadeţi şi juniori al României.

La prima parte a antrenamentului au asistat şi viceprimarul Ploieştiului, Daniel Nicodim (între ale cărui atribuţii se află şi activitatea de la CSM Ploieşti) şi Valeriu Răchită, care le-au transmis sportivilor şi coordonatorului secţiei, Florentin Ghiocel Petrea, un mesaj de susţinere şi încurajare.

Şedinţa de pregătire a durat circa 60 de minute, timp în care sportivii au respectat cu sfinţenie indicaţiile lui Amatto Zaharia, cel care a lucrat cot la cot cu mult mai tinerii săi discipoli. Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune de autografe oferite de cei doi oaspeţi pe ultimul număr al revistei „Născut pentru sport”, care are mai multe pagini dedicate kempo-ului, precum şi cu o şedinţă foto pe care nu au ratat-o în special cei mai mici dintre sportivi.

Galerie foto: