Hipodromul Ploieşti: reuniunea hipică de mâine, 16 mai, va fi cu spectatori!

Hipodromul Ploieşti: reuniunea hipică de mâine, 16 mai, va fi cu spectatori!

În urma Hotărârii pentru modificarea şi completarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 531/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, care ţine seama de măsurile adoptate prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 29/14 mai 2021, privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluţiei pandemiei de Covid-19, reprezentanţii Complexului Hipodrom Ploieşti au făcut, în cursul zilei de astăzi, demersuri pentru ca Reuniunea de mâine, 16 mai 2021, să se desfăşoare cu public.

Solicitarea adresată autorităţilor abilitate a primit aviz favorabil, astfel că reuniunea de mâine, având ca principal eveniment Premiul „Constantin şi Elena”, se va desfăşura cu spectatori, în limita a 25% din capacitatea tribunelor. Mai exact, la evenimentul de mâine vor avea acces 300 de spectatori, în următoarele condiţii prevăzute de Hotărârea luată astăzi de Guvernul României: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

La reuniunea de mâine, Complex Hipodrom va pune în vânzare un număr de 300 de bilete, care vor putea fi procurate doar cu condiţia prezentării unui document care confirmă una dintre cele trei condiţii impuse de lege: minim 10 zile trecute de la rapel, un test RT-PCR negativ efectuat cu maxim 72 de ore înaintea orei reuniunii sau un test antigen negativ efectuat cu maxim 24 de ore înaintea evenimentului.