Echipa de baschet fete „U15” s-a calificat pentru Turneul final al campionatului!

Echipa de baschet fete „U15” s-a calificat pentru Turneul final al campionatului!

Medaliată cu bronz în ultimele două sezoane, la „U13” şi „U14”, echipa de baschet fete „U15” a CSM Ploieşti a reuşit ca, după al doilea turneu stagional, să-şi asigure prezenţa la Turneul final al acestei ediţii de campionat! Fetele pregătite de Loredana Munteanu, Corina Savu şi Robert Munteanu au câştigat cele trei meciuri susţinute în acest weekend în Sala „Octavian Dimofte”, din Bucureşti, şi, cu 6 victorii din tot atâtea posibile în acest sezon, se vor număra din nou printre primele 8 formaţii ale campionatului.

Iată care au fost rezultatele obţinute de CSM Ploieşti în acest weekend:

Vineri, ora 10.45, CSM Ploieşti – ABC Leii Bucureşti 70-53

Vineri, ora 19.45, CS Olimpia Bucureşti – CSM Ploieşti 40-71

Sâmbătă, ora 10.30, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Ploieşti 29-62

CSM Ploieşti câştigă, astfel, şi Grupa A a celui de-al doilea turneu stagional şi se pregăteşte pentru turneul al 3-lea (8-9 mai), ultimul al acestei faze, în care va întâlni adversari mai valoroşi, cu victorii obţinute în primele două turnee.

Pentru turneul din Capitală, lotul de jucătoare a fost format din: Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu, Olivia Sandu, Cristina Grigore, Natalia Belhamra, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Sofia Voicu, Nazli Dănilă şi Daria Trican.

În primul turneu, desfăşurat pe 13-14 martie, CSM Ploieşti a trecut cu 62-49 de CS Olimpia Bucureşti, cu 54-17 de CSŞ Craiova şi cu 73-53 de Sportul Studenţesc Bucureşti.

Din cele 12 echipe înscrise în campionat, primele 8 merg la Turneul final, în care vor fi împărţite în două grupe de 4. În fiecare serie se va juca „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate se vor întâlni, încrucişat, în semifinalele campionatului. Învinsele vor juca finala mică, iar învingătoarele se vor confrunta pentru titlul de campioană.

Galerie foto: