Atleta Teodora Iancu, vicecampioană naţională a probei de aruncarea suliţei la „U18”!

Atleta Teodora Iancu, vicecampioană naţională a probei de aruncarea suliţei la „U18”!

Atleta Teodora Iancu a devenit, astăzi, vicecampioană naţională a probei de aruncarea suliţei, la categoria „U18”, cu prilejul etapei finale a Campionatului Naţional de aruncări rezervate sportivilor U18, U16, Copii 1 şi Copii 2.

În competiţia ce are loc astăzi şi mâine la Arad, pe Stadionul „Gloria”, sportiva pregătită de coordonatorul secţiei de atletism a CSM Ploieşti, Augustin Iancu, a reuşit o performanţă de 40.56 metri, graţie căreia a cucerit medalia de argint, după atleta de la CSU Arad, Valentina Vannessa Oriaku (45.12 metri) şi înaintea reprezentantei CSŞ Târgovişte, Loredana Iuliana Constantin (40.33 metri). De reţinut ar fi progresul impresionant reuşit de Teodora Iancu în această probă, ultima ei performanţă, consemnată în luna august a anului trecut, cu prilejul participării într-un concurs de heptatlon, fiind cu circa 7 metri mai slabă.

În concursul de astăzi, CSM Ploieşti a fost reprezentat şi de Ioana Alexandra Băleanu, sportiva pregătită de Maria Sârbu ocupând locul al 11-lea, cu o performanţă de 22.79 metri.

În proba de aruncarea suliţei au participat 14 sportive.