Echipa de baschet fete „U15” participă ca cel de-al doilea turneu al sezonului!

Echipa de baschet fete „U15” participă ca cel de-al doilea turneu al sezonului!

După trei victorii obţinute în primul turneu al sezonului, echipa se baschet fete „U15” a CSM Ploieşti se pregăteşte să participe, în acest weekend, la cel de-al doilea turneu, programat de această dată în Sala „Octavian Dimofte”, din Bucureşti.

Fetele pregătite de Loredana Munteanu şi Corina Savu fac parte din Grupa A, alături de CS Olimpia Bucureşti, ABC Leii Bucureşti şi ACS Sepsi Sfântu Gheorghe şi vor juca două meciuri mâine şi unul sâmbătă, după următorul program:

Vineri, ora 10.45, CSM Ploieşti – ABC Leii Bucureşti

Vineri, ora 19.45, CS Olimpia Bucureşti – CSM Ploieşti

Sâmbătă, ora 10.30, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Ploieşti

Pentru acest turneu, lotul de jucătoare este format din: Daria Iordăchescu, Daria Tănase, Agnes Zane, Karina Munteanu, Ioana Savu, Olivia Sandu, Cristina Grigore, Natalia Belhamra, Alexia Dedu, Alexia Apostolache, Andreea Dumitru, Sofia Voicu, Nazli Dănilă şi Daria Trican.

În primul turneu, CSM Ploieşti a trecut cu 62-49 de CS Olimpia Bucureşti, cu 54-17 de CSŞ Craiova şi cu 73-53 de Sportul Studenţesc Bucureşti.

În ediţia de campionat 2020-2021 s-au înscris 12 echipe, care se întâlnesc în prima fază cu prilejul a trei turnee. La final, se va alcătui clasament general, iar primele 8 vor merge la Turneul final, în care vor fi împărţite în două grupe de 4. În fiecare serie se va juca „fiecare cu fiecare”, iar primele două clasate se vor întâlni, încrucişat, în semifinalele campionatului. Învinsele vor juca finala mică, iar învingătoarele se vor confrunta pentru titlul de campioană.