Punctaj maxim pentru echipa de handbal junioare 2 în turneul de la Buzău!

Punctaj maxim pentru echipa de handbal junioare 2 în turneul de la Buzău!

Echipa de handbal junioare 2 a CSM Ploieşti rămâne singura formaţie cu punctaj maxim în Seria B, după ce a reuşit, astăzi, să câştige cel mai dificil meci al turneului de la Buzău, susţinut în compania gazdelor de la LPS Iolanda Balas Soter. Fetele noastre s-au impus cu 36-30 (17-14, 19-16) şi, graţie faptului că au câştigat ambele reprize, şi-au adăugat alte 4 puncte în clasament, ajungând la un total de 12.

Prima repriză a fost echilibrată în prima sa jumătate, cu Buzăul înscriind primele două goluri, apoi CSM Ploieşti trecând la conducere, 4-2, pentru ca, până la 6-6 (minutul 14), să se meargă „cap la cap”. A urmat desprinderea noastră, la 9-6, 11-7 şi 13-8, astfel că prima parte le-a revenit fetelor noastre, scor 17-14, după ce a fost şi 17-12, cu două minute înainte de pauză.

Partea secundă a fost ceva mai dificilă, pentru că echipa gazdă a condus cu 4-1 şi 7-4, dar ploieştencele au revenit pas cu pas şi, după ce au egalat la 10 (minutul 50, 20 al reprizei), au trecut în faţă, 12-10 şi, în ciuda eforturilor localnicelor de a câştiga măcar o repriză, s-au impus şi în această parte a meciului la 3 goluri, scor 19-16.

Vă remintim că, în conformitate cu noul sistem de punctaj implementat de FRH la această categorie de vârstă, pe lângă cele 2 puncte garantate de victoria din meci, câştigarea fiecărei reprize oferă câte un punct.

Pentru CSM Ploieşti, au jucat astăzi: Bianca Voicilă, A. Floroiu – D. Manole (10 goluri), D. Grădişteanu (9), B. Rădulescu (5), A. Burtea (3), A. Toma (3), M. Iordache (3), I. Manolache (2), R. Gavrilă (1) şi Maia Popescu.

Mâine, de la ora 15.30, fetele joacă în compania celor de la CSŞ Ploieşti, meciul contând pentru etapa a 4-a a turneului.