Ultima repetiţie pentru Derby, pe Hipodromul Ploieşti: duminică se ţine Premiul de încercare!

Ultima repetiţie pentru Derby, pe Hipodromul Ploieşti: duminică se ţine Premiul de încercare!

Duminică, 21 iunie, începând cu ora 10.30, Hipodromul Ploieşti va găzdui ultima Reuniune oficială dinaintea Derby-ului de trap al României, programat peste două săptămâni, pe data de 5 iulie. Drept urmare, principalul eveniment al zilei va fi Premiul de încercare – Fortuna Gold, cursă programată la ora 12.00 şi care-i va avea la start pe cei opt trăpaşi în vârstă de 4 ani pe care îi vom putea vedea şi în Derby: Cassian, Roza de Lima, Vraja Zăpezii, Vultur Pescar, Nelstar, Jean VF, Hermina VF şi Thor.

Reuniunea va debuta la ora 10.30, cu Premiul Carlos, va continua cu Premiul Clasic (ora 11.00) şi Premiul Coran – Fortuna Silver (ora 11.30). La 12.00 se va derula main event-ul zilei, Premiul de încercare – Fortuna Gold, iar cursa de închidere a zilei va fi Premiul Darius (ora 12.30).

Din nefericire, la fel ca şi la precedenta reuniune, din cauza restricţiilor din această perioadă, şi evenimentul de duminică va fi fără spectatori, accesul urmând să fie permis doar personalului strict necesar pentru desfăşurarea curselor şi altor persoane direct implicate. Pentru ca iubitorii trapului să poată urmări, totuşi, reuniunea, aceasta va fi transmisă live pe internet, mai exact pe youtube, link-ul la care vor putea fi văzute cursele urmând să fie anunţat duminică, în jurul orei 10.00, atât pe pagina de facebook a hipodromului (https://www.facebook.com/complexhipodrom/), cât şi pe cea a CSM Ploieşti (https://www.facebook.com/csmploiesti/).

Altfel, amatorii de pariuri primesc o veste bună, în sensul că, de data aceasta, pot paria şi în agenţiile casei de pariuri Fortuna (nu şi în cea din incinta Complexului Hipodrom, care nu va fi deschisă în condiţiile în care evenimentul este fără spectatori), precum şi online, pe site-ul www.efortuna.ro. Acelaşi site va oferi, la fel ca şi în urmă cu două săptămâni, transmisiile live video ale curselor.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download