Final de sezon pentru echipa feminină de volei speranţe a clubului

Final de sezon pentru echipa feminină de volei speranţe a clubului

Echipa feminină de volei speranţe a CSM Ploieşti şi-a încheiat, în acest weekend, parcursul din acest sezon odată cu participarea la turneul al 3-lea al Seriei C. Amânat din decembrie, din cauza unei acţiuni de selecţie programată atunci de Federaţia Română de Volei, turneul a fost organizat de clubul nostru, ieri şi astăzi, în Sala „Leonard Doroftei”, fără însă ca avantajul terenului propriu să fie speculat de elevele lui Robert Tvardochlib.

Fetele au cedat cu 3-0 toate cele trei partide susţinute, cu CSŞ 2 Bucureşti, CSŞ 5 Bucureşti şi CS B.P. Haşdeu Buzău, un motiv fiind reprezentat şi de improvizaţia la care tehnicianul echipei noastre a fost obligat să apeleze pentru postul de ridicător, din cauza problemelor de lot.

CSM Ploieşti a încheiat sezonul pe ultima poziţie a clasamentului Seriei C, cu o victorie şi 11 înfrângeri. Lotul folosit de Robert Tvardochlib în turneul din acest weekend a fost următorul: Andreea Grigore, Ana Maria Minescu, Teodora Stoian, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Bianca Feldman, Amalia Moise, Mihaela Leontescu, Teodora Popescu şi Ana Maria Marinescu.

Galerie foto, CSM Ploieşti – CS B.P. Haşdeu Buzău 0-3: