Etapă cu două victorii pentru echipele de fotbal juniori ale clubului!

Etapă cu două victorii pentru echipele de fotbal juniori ale clubului!

Ultima săptămână a adus meciuri pentru toate echipele de fotbal juniori ale clubului, care au avut un bilanţ de două victorii şi trei înfrângeri.

Primii au jucat juniorii E (2009-2010), miercuri seară, la Parc Vest, şi au reuşit să încheie turul cu o victorie, 3-1, în compania celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti. După prima parte a campionatului, băieţii pregătiţi de Lucian Catinca şi Valeriu Aristan ocupă locul al 5-lea în clasamentul Grupei Elite, cu 4 victorii şi 4 înfrângeri.

A urmat, joi, partida juniorilor D (2007-2008), care au jucat tot în compania celor de la ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, tot la Parcul Vest, şi au avut câştig de cauză cu 2-0. În etapa următoare, elevii lui Bogdan State vor juca sâmbătă, pe teren propriu, cu CSO Tricolorul Breaza.

Juniorii C (2005-2006), antrenaţi tot de Bogdan State, au jucat sâmbătă, în deplasare, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti şi au pierdut cu 4-1. Ei ocupă locul al 5-lea în Seria a II-a, iar sâmbătă vor juca, la Parc Vest, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Tot sâmbătă au evoluat şi echipele de juniori A şi B, dar la Strejnic, cu Rapid Bucureşti, care conduce în clasament la ambele categorii de vârstă, aşa că victoriile oaspeţilor au fost previzibile: 0-4 s-a consemnat în meciul băieţilor pregătiţi de Dragoş Negraru, respectiv 1-6 în cel al juniorilor antrenaţi de Pompiliu Stoica. În etapa a 18-a, CSM Ploieşti va juca, sâmbătă, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Astra Ploieşti.