Echipa de baschet masculin a făcut „suta” cu CSO Voluntari 2!

Echipa de baschet masculin a făcut „suta” cu CSO Voluntari 2!

Echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti a reuşit, în această după-amiază, să obţină o nouă victorie în Liga I, „victimă” fiind, de data aceasta, echipa secundă a celor de la CSO Voluntari. Băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu s-au impus clar, cu 100-67 (32-15, 23-16, 21-16, 24-20), la capătul unei partide pe care au controlat-o de la un capăt la altul.

A fost meciul „aripii tinere” a formaţiei noastre, oportunitatea de a juca în compania unei echipe care se bazează, la rându-i pe baschetbalişti fără experienţă fiind speculată de staff-ul tehnic ploieştean, care nu a contat pe „veteranii” Blidaru, Neguţ şi Dogaru.

Totodată, privind statistica meciului, nu poate fi trecut cu vederea faptul că doi dintre jucătorii noştri, Carabulea şi Ianuli, au reuşit să înscrie mai mult decât toată formaţia vizitatoare, cele 71 de puncte adunate de cei doi impresionând chiar şi în condiţiile unei confruntări cu un adversar lipsit de experienţă.

Lotul folosit astăzi de Eugeniu Melnic şi colegii lui a fost următorul: Carabulea (37 puncte), Ianuli (34), C. Dumitru (12), Scărlătescu (4), Al. Chirilă (4), Comănescu (4), Velcea (3), Teodorescu (2), Crăciun, Ioniţă şi Nicolae.

Cu un bilanţ de trei victorii şi o singură înfrângere, CSM Ploieşti a urcat în prima jumătate a clasamentului, iar în etapa următoare va juca, în deplasare, cu CSM Târgu Mureş.