Baschet şi handbal, în cuplaj, duminică după-amiază, în Sala Sporturilor Olimpia!

Baschet şi handbal, în cuplaj, duminică după-amiază, în Sala Sporturilor Olimpia!

Clubul Sportiv Municipal Ploieşti le propune iubitorilor de sport din oraş un cuplaj extrem de interesant, duminică după-amiază, atunci când echipele de baschet şi handbal masculin susţin meciuri importante în Sala Sporturilor Olimpia.

Prima partidă va fi cea de baschet şi va începe la ora 16.30, propunând o confruntare de Liga I, între băieţii pregătiţi de Eugeniu Melnic, Ionuţ Ivan şi Robert Munteanu şi echipa secundă a celor de la CSO Voluntari. Meciul contează pentru etapa a 4-a a eşalonului secund, iar CSM Ploieşti porneşte cu prima şansă, având două victorii şi o înfrângere până acum, în timp ce oaspeţii vin după patru eşecuri la rând, ei disputând, deja, şi un joc în devans.

Imediat după întâlnirea de baschet, va urma, de ora 18.30, partida de handbal contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României Fan Courier, în care elevii lui Silviu Stănescu vor primi vizita prim-divizionarei CSM Făgăraş. O confruntare în care, deşi ocupă penultimul loc în Liga Zimbrilor, formaţia oaspete porneşte cu prima şansă, dar, totodată, un meci care nu le poate oferi băieţilor noştri decât un plus de experienţă, bonus celui acumulat prin participarea în Divizia A. Meciul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din G. Dumitru şi L. Ionescu (Dj), iar observator va fi Viorel Vicea (Bucureşti).

Până atunci, iubitorii handbalului juvenil vor putea asista, mâine, tot în Sala „Olimpia”, la un alt cuplaj al echipelor de juniori ale clubului: de la ora 11.00, CSM Ploieşti – HC Junior BB Buzău, în etapa a 8-a a Seriei C la Juniori 3 şi, de la ora 13.00, CSM Ploieşti – CSM Corona Braşov, în etapa a 5-a a Seriei D la Junioare 2.

Accesul la meciuri este gratuit.