Etapă fără puncte pentru echipele de fotbal juniori ale clubului

Etapă fără puncte pentru echipele de fotbal juniori ale clubului

Weekend-ul care a trecut nu a fost cel mai inspirat pentru echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti, care au avut parte de înfrângeri pe linie în meciurile susţinute în ultimele zile.

Juniorii C (2005-2006), antrenaţi de Bogdan State, au pierdut cu 3-0 meciul disputat în compania celor de la Petrosport Ploieşti 2, în cadrul etapei a 8-a a Seriei a II-a la categoria lor de vârstă. Băieţii ocupă locul al 4-lea al clasamentului, cu 5 victorii şi 3 înfrângeri, iar în etapa a 9-a vor juca sâmbătă, la Vega, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti 2.

Echipa de juniori D (2007-2008) a jucat tot pe teren propriu în etapa a 8-a a Grupei Elite şi a pierdut cu 2-0 întâlnirea cu Viitorul Mizil. Elevii lui Bogdan State vor juca în runda următoare tot la Parcul Vest, sâmbătă, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti, meciul fiind considerat în deplasare.

Şi juniorii E (2009-2010) au pierdut în weekend, ei fiind învinşi cu 5-1 de Petrosport Ploieşti. Băieţii pregătiţi de Lucian Catinca şi Valeriu Aristan vor juca miercuri în etapa a 9-a a Grupei Elite, la Parcul Vest, cu ACS Şcoala de Fotbal AC Toader Ploieşti.

Echipele de juniori A şi B au jucat, duminică, în deplasare, cu formaţiile similare ale celor de la AFC Progresul 1944 Spartac Bucureşti, suferind înfrângeri clare: 0-3 (0-2) băieţii antrenaţi de Dragoş Negraru, respectiv 0-11 (0-7), elevii lui Pompiliu Stoica. În etapa a 17-a, ei vor avea, sâmbătă, la Strejnic, misiuni dificile în faţa celor două echipe ale FC Rapid Bucureşti, lidere ale clasamentelor de la cele două categorii de vârstă. Meciurile vor începe la orele 12.00, respectiv 14.00.

Altfel, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova a stabilit detaliile turneului final judeţean al Trofeului „Gheorghe Ene”, rezervat copiilor născuţi în anul 2011. Astfel, meciurile ce vor stabili formaţia calificată la faza naţională a competiţiei se vor disputa joi, 31 octombrie, începând cu ora 13.00, în Sala Sporturilor Olimpia. CSM Ploieşti s-a calificat după ce a câştigat Seria I a fazei judeţene, urmând să le aibă drept adversare pe ACS Petrolul ’52 Ploieşti şi Şcoala de Fotbal „Emil Costea” Ploieşti.