Înfrângere onorabilă pentru CSM Ploieşti în Seria B a Diviziei A de handbal masculin

Înfrângere onorabilă pentru CSM Ploieşti în Seria B a Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal a CSM Ploieşti care combate în Divizia A a susţinut, astăzi, un nou meci oficial, primind, în Sala „Olimpia”, vizita celor de la CS Medgidia. Partida contând pentru etapa a 4-a a campionatului Seriei B a fost câştigată, previzibil, de oaspeţi, cu scorul de 34-30 (18-14), dar băieţii pregătiţi de Silviu Stănescu au făcut un meci foarte bun, reuşind să stea aproape de adversari până aproape de final.

Medgidia a condus încă din debut, în minutul 7 tabela indicând 3-4, şi a fost în control până aproape de pauză – 4-9 (min. 13), 10-14 (min. 21) – dar băieţii noştri au revenit spectaculos şi au egalat la 14, când mai erau 4 minute până la odihnă. A urmat, însă, un final de repriză neinspirat, pe fondul eliminării lui David Rudai, ce l-a determinat pe tehnicianul nostru să rişte şi să scoată portarul pentru a ataca „în 6”, oaspeţii reuşind câteva goluri uşoare, ce au dus tabela la 14-18, după 30 de minute de joc.

Repriza secundă a semănat, în bună măsură, cu prima: vizitatorii au păstrat o distanţă liniştitoare în marea majoritate a timpului – 20-23 (min. 34), 26-30 (min. 53) – dar au trăit periculos pe final, când CSM-ul a venit la 29-31 şi 30-32. Nu s-a putut, însă, mai mult, iar experienţa oaspeţilor s-a concretizat, până la urmă, într-o victorie meritată, una peste alta.

Pentru noi, rămâne, însă, evoluţia tot mai curajoasă a unei echipe alcătuită, în mare parte, din băieţi care au obiectiv, în acest an, doar la categoria lor de vârstă, cea a juniorilor 1. Pentru CSM Ploieşti au jucat astăzi: M. Mihăilescu, Ad. Tănăsescu – A. Stănescu (11 goluri), G. Paraschiv (4), R. Floarea (4), I. Mereu (3), N. Nicolae (2), V. Bucuroiu (2), C. Albu (2), I. Mirică (1), D. Rudai (1), M. Chiranu şi R. Pantazi.

În etapa a 5-a, băieţii vor juca, duminică, în deplasare, cu CSU Piteşti.

Galerie foto: