Etapă pozitivă pentru echipele de fotbal juniori A şi B ale CSM Ploieşti!

Etapă pozitivă pentru echipele de fotbal juniori A şi B ale CSM Ploieşti!

Echipele de juniori A şi B au reuşit, în premieră în acest sezon, să termine neînvinse partidele susţinute sâmbătă, la Strejnic, în compania celor de la ACS Petrosport Ploieşti. Băieţii de la U19, pregătiţi de Dragoş Negraru, au obţinut primul punct din campionat, după un meci fără gol marcat, iar cei de la U17 (foto), antrenaţi de Pompiliu Stoica, s-au impus cu 4-0, bifând cea de-a doua victorie a sezonului, prima obţinută pe teren (mai au un 3-0 la „masa verde” în faţa aceleiaşi echipe, Petrosport Ploieşti).

În etapa a 14-a, cele două formaţii vor avea din nou şansa să adune puncte, urmând să joace, sâmbătă, de la orele 12.00, respectiv 14.00, la Liceul Tehnologic Sf. Pantelimon.

Juniorii C, pregătiţi de Bogdan State, şi-au continua seria victoriilor din Seria a II-a, reuşind să se impună, cu 3-1, la Viitorul Puchenii Mari. Ei au bilanţ perfect, 5 meciuri, 5 victorii (golaveraj 47-3), iar sâmbătă au parte de o confruntare dificilă, pe terenul din Parcul Vest, în compania altei formaţii cu victorii pe linie: Petrolul ’95 Ploieşti.

În schimb, juniorii D (2007-2008), au cedat cu 3-0, la Vega, în faţa celei de-a doua echipe înscrise în campionat de ACS Petrolul ’52 Ploieşti. În etapa a 6-a, elevii lui Bogdan State vor evolua, sâmbătă, la Parcul Vest, în compania celor de la Petrosport Ploieşti II.

Juniorii E (2009-2010) au jucat, joi, pe teren propriu, cu ACS Petrolul ’52 Ploieşti şi au pierdut cu 3-1, ajungând la un bilanţ de două victorii şi două înfrângeri în acest sezon. În etapa a 6-a, băieţii pregătiţi de Valeriu Aristan şi Lucian Catinca merg pe terenul uneia dintre formaţiile cu victorii pe linie, Hagianu Mircea Junior Câmpina, partida fiind programată joi, la ora 17.00.

Echipa de juniori născuţi în 2010 a debutat în Trofeul „Gheorghe Ola”, susţinând, sâmbătă dimineaţă, pe terenul de la Cocorăştii Mislii, primele partide din Etapa 1 a Seriei a II-a a competiţiei. CSM Ploieşti a câştigat cu 3-0 partida cu Caraimanul Buşteni şi a pierdut, apoi, cu 5-1 disputa cu Athletic United Ploieşti. În cel de-al treilea meci al etapei, Athletic United Ploieşti – Caraimanul Buşteni 3-0. Meciurile etapei a II-a vor avea loc sâmbătă, la Buşteni.

La rândul lor, juniorii născuţi în 2011 au evoluat, pe terenul de la Sala Sporturilor „Olimpia”, în prima etapă a Seriei I a Trofeului „Gheorghe Ene”. Ei au remizat, 1-1 cu Astra Ploieşti şi au câştigat cu 3-1 partida cu Petrolul ’95 Ploieşti. În celălalt meci al zilei, Astra Ploieşti – Petrolul ’95 Ploieşti 7-0. Runda a II-a va avea loc sâmbătă, tot pe terenul de la Sala Sporturilor „Olimpia”.