Gimnasta Denisa Stoian, 5 medalii obţinute la Turneul Internaţional „Prize of Queen Margarita”!

Gimnasta Denisa Stoian, 5 medalii obţinute la Turneul Internaţional „Prize of Queen Margarita”!

Gimnastele de la CSM Ploieşti au participat, în acest weekend, la cea de-a XXVII-a ediţie a Turneului Internaţional „Prize of Queen Margarita”, reuşind să obţină nu mai puţin de cinci medali, bilanţ prin care au repetat performanţa de la ediţia anterioară, din luna septembrie a anului trecut.

Denisa Stoian a fost sportiva care a urcat de cinci ori pe podium în concursul senioarelor, cea mai strălucitoare medalie fiind cea de aur, obţinută astăzi, în finala de la măciuci (17.200 puncte). La fel de preţioasă poate fi considerată, însă, medalia de argint de ieri, la individual compus, acolo unde premiul cel mare a fost obţinut de reprezentanta gazdelor, Anna Kelman (66.750 puncte). Denisa a avut un total de 66.300 puncte, iar podiumul a fost completat de azera Yelyzaveta Luzan (63.700 puncte). Sportiva pregătită de Simona Puiu a mai obţinut, astăzi, medalia de argint la panglică şi medaliile de bronz la cerc şi minge.

Evoluţii promiţătoare a avut şi cealaltă gimnastă a CSM Ploieşti prezentă la competiţie, junioara Miruna Ciocârlan, care a fost, ieri, la jumătate de punct de medalia de bronz de la individual compus, iar astăzi a evoluat în trei finale, venind pe 5 la coardă şi pe 7 la minge şi măciuci.

Cele două sportive au fost însoţite la Varna de antrenoarea Simona Puiu şi de coordonatoarea secţiei de gimnastică ritmică a CSM Ploieşti, Liliana Băescu, prezentă în Bulgaria şi în calitate de arbitru internaţional.

Cea de-a XXVII-a ediţie a Turneului Internaţional „Prize of Queen Margarita” a beneficiat de un record de participare, având la start sportive din 25 de ţări ale lumii. Pentru CSM Ploieşti, aceasta a fost a cincea participare la competiţia de la Varna, după cele din 2013, 2015, 2017 şi 2018.

Galerie foto: