Echipa de handbal juniori 1, locul al 8-lea la Turneul final de la Cluj-Napoca!

Echipa de handbal juniori 1, locul al 8-lea la Turneul final de la Cluj-Napoca!

Echipa de handbal juniori 1 a CSM Ploieşti a încheiat pe locul al 8-lea Turneul final al campionatului, desfăşurat în această săptămână, la Cluj-Napoca. Elevii lui Silviu Stănescu au pierdut, în această dimineaţă, cu 38-29 (14-13), meciul pentru locurile 7-8, susţinut în compania formaţiei CSM Şcolar Reşiţa.

Tehnicianul i-a folosit în confruntarea din Sala „Horia Demian” pe: Al. Ispas, F. Oprea – R. Floarea (8 goluri), C. Albu (5), A. Militaru (5), A. Stăneescu (4), V. Bucuroiu (2), R. Pantazi (2), N. Nicolae (1), G. Paraschiv (1), D. Rudai (1), V. Alici, P. Bucur şi G. Pop.

Vicecampioni în sezonul trecut la nivel de juniori 2, băieţii noştri pot considera competiţia de la Cluj, ca şi întregul sezon, de altfel, ca pe o bună experienţă în perspectiva viitoarei ediţii de campionat, atunci când cei mai mulţi dintre componenţii lotului vor fi în cel de-al doilea an la nivel de juniori 1, iar ambiţiile vor fi, cu siguranţă, mai mari. Trebuie spus că, din efectivul de 20 de jucători care a făcut deplasarea la Turneul final, nu mai puţin de 15 vor fi eligibili şi pentru sezonul 2019-2020.

Altfel, finala mare a campionatului le va aduce, mâine, de la ora 12.00, faţă în faţă pe CSŞ Sighişoara şi CSM Bucureşti.