Hipodromul Ploieşti: zece cai se întrec, duminică, în Premiul de Toamnă!

Hipodromul Ploieşti: zece cai se întrec, duminică, în Premiul de Toamnă!

Aşa cum vă informam ieri, Hipodromul Ploieşti va găzdui, duminică, 4 noiembrie, începând cu ora 10.00, penultima Reuniune hipică oficială din acest an, cu principal eveniment „Premiul de Toamnă”. Va fi o reuniune cu cinci curse de trap şi una de ponei, dar şi cu alte surprize pregătite publicului spectator de către organizatori.

În cursul zilei de astăzi, a fost stabilit programul oficial al reuniunii, pentru „Premiul de Toamnă”, o cursă semiclasică rezervată cailor de 3 ani şi mai în vârstă, pe distanţa de 1950 de metri, fiind înscrişi zece trăpaşi. Cursa vedetă a zilei va închide, de altfel, o reuniune de va debuta la ora 10:00 şi va avea următoarea desfăşurare: Premiul Simson (ora 10.00), Premiul Sinoe (ora 10.30), Prezentare cai rasa pur sânge englez (ora 10.40), Premiul Seceriş (ora 11.00), Premiul Selenar (ora 11.30), Cursă de ponei (ora 11.40) şi Premiul de Toamnă (ora 12.00).

Ca de obicei, biletul de intrare pentru accesul în tribună va fi în valoare de 5 ron/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au acces gratuit.

Programul reuniunii:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download