Echipa de baschet masculin, eşec pe Litoral la debutul în faza semifinală!

Echipa de baschet masculin, eşec pe Litoral la debutul în faza semifinală!

Debutul în faza semifinală a campionatului Ligii I nu a fost unul fericit nici pentru echipa de baschet masculin a CSM Ploieşti, care a pierdut astăzi, la Constanţa, cu 67-93, partida cu ABC Athletic.

A fost o confruntare ce a stat sub semnul echilibrului până aproape de intrarea în ultimul sfert, diferenţa mare consemnată la final explicându-se şi prin decizia lui Cătălin Burlacu de a le oferi, în ultimele zece minute, tuturor jucătorilor care au făcut deplasarea şansa de a evolua. Pe sferturi a fost 22-17, 23-27, 22-11 şi 26-12, gazdele desprinzându-se şi datorită preciziei la aruncările de la mare distanţă, capitol la care au stat foarte bine.

Pentru CSM Ploieşti au marcat 11 dintre cei 12 jucători care au făcut deplasarea: Burlacu (26 puncte, 4×3), Ad. Tudor (18, 3×3), Dragomir (6), Arteni (5, 1×3), Santana (4, 1×3), Melnic (2), Dogaru (2), Crăciun (1), Topologeanu (1), Vrabie (1) şi C. Dumitru (1).

În etapa a 2-a a fazei semifinale, CSM Ploieşti va evolua, luni, 29 ianuarie, în compania formaţiei CSM Mediaş, ora disputei urmând să fie stabilită în zilele următoare.