Echipele de fotbal juniori, două victorii şi două înfrângeri în weekend!

Echipele de fotbal juniori, două victorii şi două înfrângeri în weekend!

Patru dintre echipele de fotbal juniori ale CSM Ploieşti au avut programate meciuri în weekend, bilanţul fiind unul echilibrat: două victorii şi două înfrângeri.

Un succes important a fost obţinut de echipa de juniori I (foto), care s-a impus pe teren propriu în faţa celor de la ACS Petrosport Ploieşti cu scorul de 3-0. Meciul băieţilor antrenaţi de Mario Nicolae a contat pentru etapa a 7-a a Seriei a 18-a din Etapa Preliminară „U19”. În runda următoare, băieţii vor juca, duminică, la CSŞ Braşovia Braşov.

În schimb, juniorii B, pregătiţi de Dragoş Negraru, au cedat la scor, 0-9, în faţa aceloraşi adversari de la Petrosport Ploieşti. Meciul a contat tot pentru runda a 7-a a Seriei a 18-a, iar duminică vor evolua, şi ei, la CSŞ Braşovia Braşov.

Cele două formaţii de juniori care evoluează pe plan judeţean au avut, şi ele, rezultate diametral opuse. Astfel, în timp ce juniorii C, antrenaţi de Mihai Nicolescu, au câştigat cu 8-1 meciul de la AS Gorgota, din etapa a 5-a a Seriei I, juniorii D, pregătiţi de Florian Nicolae, au cedat cu 7-1 partida de pe teren propriu cu Viitorul Fortuna 2015 Breaza, contând pentru etapa a 6-a a campionatului de profil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.