Echipa de handbal juniori IV, locul al 8-lea la Turneul Final de la Bacău!

Echipa de handbal juniori IV, locul al 8-lea la Turneul Final de la Bacău!

În perioada 8-11 iunie, echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti a participat la Turneul Final al campionatului, găzduit de sălile Polivalentă şi Orizont, din Bacău. În ciuda dificultăţilor întâmpinate pentru a fi prezenţi la competiţie, participarea făcându-se pe cont propriu şi cu doar zece jucători, echipa pregătită de Gheorghe Puia a reuşit să ocupe locul al 8-lea în clasamentul final al sezonului 2016-2017!

Băieţii s-au calificat din grupa preliminară B după o victorie, 31-13 (12-2), cu CS HC Adrian Petrea Reşiţa şi două rezultate de egalitate identice, 21-21 (9-9) cu CSU Suceava şi 21-21 (10-10) cu AH Minaur Baia Mare, dar nu au putut face mai mult, mai ales că, spre finalul turneului, s-au confruntat şi cu accidentarea lui Klaus Drăgan şi au încheiat competiţia în doar nouă jucători, dintre care doi portari şi şapte jucători de câmp.

Aşadar, în faza grupelor principale, CSM Ploieşti a pierdut cu ACS Olimpic Mizil, scor 22-24, şi a încheiat cu acelaşi „clasic” 21-21 confruntarea cu CS Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, rezultate în urma cărora a intrat în turneul pentru locurile 5-8. Elevii lui Gheorghe Puia au pierdut cu 31-33 meciul cu CSŞ Medgidia şi, în disputa pentru 7-8, cu 19-21 întâlnirea cu ACS Olimpic Mizil.

Cei zece jucători care au fost prezenţi la Bacău sunt Cătălin Stan, Mihnea Matache (portari); Alexandru Ilie, Bogdan Niculaie, Eric Moldoveanu, Sebastian Davidoiu, David Ştefan, Mihai Sârbu, Mihai Stănescu şi Klaus Drăgan (jucători de câmp), însă felicitări pentru performanţa din acest sezon merită şi colegii lor care au jucat de-a lungul campionatului, dar nu au putut face deplasarea la turneul final: Sebastian Stănescu, Alexandru Crăciun, Alexandru Constantinescu, George Manea, Rafael Floroiu şi Fabian Matei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.