Revanşă la scor pentru echipa de baschet „U18” în faţa CSŞ Buzău!

Revanşă la scor pentru echipa de baschet „U18” în faţa CSŞ Buzău!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a debutat cu dreptul în returul fazei de recalificare a campionatului, reuşind să se impună, ieri, în Sala „Olimpia”, cu 91-64 (20-11, 22-11, 22-17, 27-24) în faţa echipei CSŞ Buzău. A fost şi o revanşă pe care băieţii pregătiţi la acest meci de Loredana Munteanu şi Corina Savu, în contextul în care Robert Munteanu a fost plecat în Turcia la o competiţie atletică, şi-au luat-o după înfrângerea neaşteptată suferită în tur, cu 78-76.

Pentru CSM Ploieşti, au evoluat: Mircea Topologeanu (20 puncte), Mugur Tudorache (15), Antonio Crăciun (13), Călin Dumitru (9), Teodor Mistodinis (9), Horia Scărlătescu (8), Mihnea Vrabie (7), Sebastian Manu (5), Adrian Răducanu (3), Justin Tăicuţu (2), Pavel Costea şi Andrei Oprea.

Băieţii noştri au ajuns la un bilanţ de şase victorii şi două înfrângeri în cele opt etape din Grupa III B şi continuă lupta pentru ocuparea unuia dintre cele două locuri pe garantează calificarea în faza următoare a campionatului. Pentru ei, urmează un meci extrem de important, cu una dintre contracandidate, ABC Laguna Bucureşti, pe terenul căreia au reuşit să câştige în tur.

baschetu18bz

Leave a Reply

Your email address will not be published.