Echipele de handbal juniori, bilanţ pozitiv în weekend!

Echipele de handbal juniori, bilanţ pozitiv în weekend!

Echipele de handbal juniori ale CSM Ploieşti au câştigat două dintre cele trei partide disputate în weekend, la junioare I şi juniori III, în timp ce junioarele II au cedat în deplasarea de la Activ CSO Plopeni.

Echipa de junioare I, alcătuită, de fapt, din această iarnă, din componentele lotului de junioare II, a reuşit să câştige cu 32-26 (15-11) partida cu ultima clasată, LPS Iolanda Balas Soter Buzău. Fetele pregătite de Robert Comendant se află pe poziţia secundă a Seriei B, iar în etapa următoare vor juca, pe 25 martie, în deplasare, cu LPS Brăila.

Aceeaşi formaţie a evoluat, ieri, la categoria junioare II şi a pierdut la Plopeni, cu HC Activ CSO, cu scorul de 24-13 (11-8), CSM Ploieşti ocupă locul al 3-lea în clasamentul Seriei D şi va juca, la sfârşitul săptămânii, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania echipei de pe locul al 4-lea, ACS Şc. 181 SSP Bucureşti.

Cealaltă victorie a handbalului juvenil de la CSM Ploieşti a fost obţinută de juniorii III ai clubului, care s-au impus cu 28-20 (14-7) pe terenul CSA Steaua Bucureşti. Băieţii antrenaţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan continuă să fie pe primul loc în Seria C, cu 14 victorii şi două înfrângeri, iar la finalul săptămânii vor juca în Sala „Olimpia”, cu CSŞ 1 Constanţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.