Succes clar cu CSŞ Tulcea pentru baschetbaliştii de la „U18”!

Succes clar cu CSŞ Tulcea pentru baschetbaliştii de la „U18”!

Echipa de baschet masculin „U18” a CSM Ploieşti a bifat, ieri, o nouă victorie în faza de recalificare a campionatului, reuşind să treacă, în etapa a 3-a, de CSŞ Tulcea, cu scorul de 78-62. Băieţii noştri s-au impus fără mari emoţii, meciul fiind decis încă de la pauză, când tabela indica 56-31 (24-18, 32-13). În partea secundă, când Robert Munteanu a rulat tot lotul, oaspeţii au reuşit să reducă puţin diferenţa după ce au câştigat cu 17-8 sfertul al treilea. Ultima secvenţă a partidei s-a încheiat la egalitate, 14-14.

Cel mai bun jucător al echipei noastre a fost Călin Dumitru, care a înscris 27 de puncte, evoluţii consistente din acest punct de vedere având şi Antonio Crăciun (15), Mircea Topologeanu (14) şi Mugur Tudorache (12). Alături de aceştia, au mai jucat Adrian Răducanu (5), Sebastian Manu (3), Teodor Mistodinis (2), Horia Scărlătescu, Justin Tăicuţu, Pavel Costea, Andrei Oprea şi Mihnea Vrabie.

În runda următoare, băieţii pregătiţi de Robert Munteanu au parte de o deplasare lungă la Cluj-Napoca, pentru meciul de sâmbătă, cu CSŞ Viitorul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.