Victorie clară pentru echipa de baschet feminin „U16” a CSM-CSŞ Ploieşti!

Victorie clară pentru echipa de baschet feminin „U16” a CSM-CSŞ Ploieşti!

Echipa de baschet „U16” a CSM-CSŞ Ploieşti a reuşit, astăzi, la prânz, să câştige cel de-al doilea meci din cadrul Grupei a 2-a a fazei semifinale a campionatului. Elevele Loredanei Munteanu şi ale Corinei Savu s-au impus clar, cu 82-45, pe sferturi 13-13, 22-8, 21-7, 26-17, în faţa formaţiei CSŞ-CSM Târgovişte, la capătul unei confruntări care a stat sub semnul echilibrului doar în primul sfert.

Cea mai bună jucătoare a partidei a fost Lorena Stănică, ploieşteanca reuşind să înscrie nu mai puţin de 37 de puncte, nu departe de totalul întregii formaţii vizitatoare. Pentru CSM-CSŞ Ploieşti, au jucat: Lorena Stănică (37), Cosmina Simion (12), Ioana Ilaş (9), Ştefania Ionescu (7), Theodora Lambă (6), Bianca Badea (5), Antonia Gheorghe (2), Cătălina Ştefan (2), Ingrid Vârlan (2), Amina Vîlsănescu şi Andreea Dumitru.

Competiţia la nivelul junioarelor „U16” se va întrerupe pentru o scurtă perioadă, din cauza unor acţiuni desfăşurate de reprezentativele de juniori ale României la Gheorgheni, în perioada 4-11 februarie. Apoi, fetele noastre vor disputa trei partide în interval de doar o săptămână, urmând să joace pe 13 februarie la CSŞ Al. Ceuşianu Reghin, pe 16 februarie acasă cu CS Olimpia Bucureşti şi pe 19 februarie, tot în Sala „Olimpia”, cu CSŞ Gloria Arad.

CSM-CSŞ Ploieşti are două victorii în faza semifinală, prima fiind consemnată sâmbătă, la LPS Alba Iulia, scor 78-67.

 

Galerie foto:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.