Micii judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, câştigători la Cupa „Moş Crăciun”!

Micii judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, câştigători la Cupa „Moş Crăciun”!

Duminică dimineaţă, sala de judo CFR a găzduit Cupa „Moş Crăciun”, un eveniment organizat de CSM-CFR-CSŞ Ploieşti şi rezervat copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 8 ani, din cadrul clubului.

După un scurt speech al coordonatorului secţiei de judo al CSM Ploieşti, Gheorghe Savu, cei 90 de copii participanţi s-au implicat într-un concurs tip „Safari”, cu mai multe probe pentru care micii sportivi au fost împărţiţi în grupe de câte 4, în funcţie de vârstă şi greutate. Fiecare grupă a fost coordonată de câte un însoţitor, dintre sportivii juniori sau seniori ai clubului, iar probele au constat în elemente de gimnastică, îndemânare, echilibru, frânghie, mers printre jaloane, spalier şi, evident, din judo – demonstrare de procedee tehnice şi luptă. La sfârşit, în funcţie de punctaje, s-au alcătuit clasamente în fiecare grupă, astfel încât toţi copiii au urcat pe podium (în judo sunt două locuri 3).

Toţi participanţii au primit diplome şi dulciuri din partea CSM Ploieşti, precum şi alte cadouri din partea firmelor care au susţinut evenimentul: Firenze, Colgate-Palmolive şi Win Bosman.

Acest gen de concurs a fost introdus în urmă cu 4 ani de către Cătălin Petre, care a activat ani buni ca sportiv şi antrenor în Germania.

De pregătirea sportivilor participanţi s-au ocupat Mihai Trandafirescu, Cătălin Petre, Doru Munteanu, Roxana Prună, Andrei Căpăţână şi Florin Daneş.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.