Juniorii IV au câştigat, la Făgăraş, „Cupa Moş Crăciun” la handbal!

Juniorii IV au câştigat, la Făgăraş, „Cupa Moş Crăciun” la handbal!

Echipa de handbal juniori IV a CSM Ploieşti a participat, ieri, la Făgăraş, la cea de-a II-a ediţie a Cupei „Moş Crăciun”, competiţie organizată de Clubul Sportiv Municipal local în Sala Colegiului Naţional „Doamna Stanca”.

În competiţia băieţilor au fost la start şase echipe, alături de elevii lui Gheorghe Puia participând CSŞ Sibiu, CS Danubius Corabia, Sporting Ghimbav, LPS Braşov şi, bineînţeles, gazdele de la CSŞM Făgăraş. CSM Ploieşti a făcut parte din grupa B, alături de LPS Braşov şi CSŞM Făgăraş, şi a reuşit să câştige ambele partide, calificându-se, astfel, în finala turneului, în care s-a impus clar, la zece goluri, în faţa formaţiei din Corabia.

„A fost un turneu util pentru băieţi, la care am participat şi pentru a vedea care este nivelul în acea parte a ţării. Sunt foarte mulţumit de băieţi, pentru că au jucat bine şi au câştigat la diferenţe mari toate meciurile, chiar dacă i-am folosit şi pe cei mai mici de vârstă”, a spus antrenorul Gheorghe Puia.

Organizatorii au oferit tuturor copiilor diplome şi medalii, iar câştigătorii au plecat acasă şi cu binemeritata cupă rezervată câştigătoarei.

 

fagaras1

Leave a Reply

Your email address will not be published.