Medalii pentru atleţi la Concursul Naţional de Probe neclasice şi ştafete!

Medalii pentru atleţi la Concursul Naţional de Probe neclasice şi ştafete!

La sfârşitul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, s-a desfăşurat Concursul Naţional de Probe neclasice şi ştafete, în cadrul căruia sportivii de la CSM Ploieşti au avut o evoluţie foarte bună pentru acest moment al pregătirii, reuşind să obţină performanţe care le-au permis să ocupe diferite trepte ale podiumului.

O performanţă foarte bună a obţinut sportivul profesoarei Maria Andrei, Mihai Pîslaru, care s-a impus în proba de 300 m cu timpul de 34.81 secunde, la numai o sutime de secundă de recordul naţional al categoriei juniorilor 2.

Totodată, o imagine frumoasă a fost oferită de ocuparea integrală a podiumului de premiere la proba de 80 m plat, în care s-a impus cea mai recentă achiziţie a clubului nostru, atletul Petre Rezmives, urmat de alţi doi sportivi ai CSM Ploieşti: Costin Homiuc şi Bogdan Oprina.

O altă medalie, de bronz, a fost obţinută în proba de 600 m de către sportiva Andreea Neagu.

În perioada 17-27 octombrie, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român organizează un stagiu de pregătire la Izvorani, la care participă şi trei sportivi ai clubului nostru – Mihai Pîslaru, Andrei Năstăsache şi Petre Remives -, însoţiţi de prof. Maria Andrei.

atleticluj1

Leave a Reply

Your email address will not be published.