Patru nume noi înaintea deplasării de la Deva!

Patru nume noi înaintea deplasării de la Deva!

După două săptămâni de pauză în Liga Naţională, echipa de handbal feminin a clubului nostru dispută, mâine, un nou meci oficial, de data aceasta în deplasare, cu CSM Cetate Devatrans. Partida contând pentru etapa a 6-a va începe la ora 18.00, iar fetele vor face de astăzi deplasarea spre Deva, plecarea fiind programată în jurul prânzului.

Pentru a se completa lotul format aproape în exclusivitate din junioare I, care sunt nevoite să evolueze, în paralel, şi în campionatul destinat lor, în această săptămână au fost aduse, cu dublă legitimare, patru sportive, tot junioare, de la CSŞ Tulcea: Narcisa Nurciu (centru), Carmen Alexandra Ganea (extremă dreapta), Ghiulgian-Emilian Adin (extremă stânga) şi Ionela Ţânţar (pivot). Primele trei vor avea şansa debutului mâine, cea din urmă fiind lăsată acasă în contextul în care regulamentul permite doar trei jucătoare cu dublă legitimare pe raportul de joc.

Confruntarea de la Deva va fi arbitrată de Georgiana Doană şi Ana Maria Gociu (Bucureşti) şi îl va avea ca observator pe Ioan Furnea (Mureş).

Leave a Reply

Your email address will not be published.