Echipa de baschet seniori s-ar putea reuni joi, 1 septembrie!

Echipa de baschet seniori s-ar putea reuni joi, 1 septembrie!

După ce a confirmat participarea echipelor de handbal ale clubului în noua ediţie de campionat, conducerea CSM Ploieşti a schiţat şi planul legat de echipa de baschet masculin, care va evolua în Liga Naţională.

Astfel, în cazul în care primele zile ale săptămânii viitoare vor aduce deblocarea financiară a clubului, intenţia conducerii secţiei de baschet este ca reluarea pregătirilor să se producă joi, 1 septembrie. Reunirea se va face cu toţi românii din lot – cei păstraţi din sezonul trecut plus Cătălin Burlacu, Baris Aktas şi George Toth – pentru ca, apoi, sub comanda lui Eugen Ilie să apară şi jucătorii străini, cărora trebuie să le fie cumpărate urgent bilete de avion pentru a sosi cât mai repede în România.

„Chiar dacă nu vom face pregătire centralizată şi vom avea mai puţin de trei săptămâni pentru a ne antrena şi a lega relaţiile de joc cât de cât, vom încerca să compensăm în prima parte prin valoarea individuală şi experienţa unora dintre noi. E clar că, la început, nu vom fi la parametri maximi, dar vom încerca să le oferim spectacol suporterilor care, sunt sigur, vor fi alături de noi şi vor înţelege situaţia. Din fericire, nu am pierdut niciunul dintre jucătorii cu care avem înţelegeri, iar dacă vom reuşi săptămâna viitoare să rezolvăm problema sosirii străinilor în România, vom putea să începem să ne pregătim pentru noul sezon”, spune preşedintele onorific al secţiei de baschet masculin a CSM Ploieşti, Cătălin Burlacu.

Primul meci oficial al echipei este programat luni, 19 septembrie, în Sala Sporturilor Olimpia, cu Dinamo Bucureşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.