Coordonatorii secţiilor clubului iau atitudine

Coordonatorii secţiilor clubului iau atitudine

Soluţiile întârzie să apară, iar sportivii şi antrenorii de la CSM Ploieşti au deja trei luni de când nu şi-au primit banii. Demersurile din ultimele zile nu au schimbat cu nimic situaţia, ba chiar au adus veşti proaste, determinându-i pe unii dintre coordonatorii secţiilor din cadrul clubului să ia din nou atitudine. Iată ce au spus aceştia:

 

Ion Nicolae (coordonator al secţiei de handbal masculin) – „Am avut puterea să aşteptăm mai bine de trei luni şi jumătate, dar în condiţiile actuale este greu să mai gestionăm situaţia şi riscăm ca în câteva zile să ne pierdem toţi jucătorii, iar munca şi investiţiile făcute să se ducă pe apa sâmbetei. Suntem convinşi că drepturile salariale vor fi recuperate în instanţă, bineînţeles cu daunele aferente. Din păcate, pierde oraşul Ploieşti, pierd susţinătorii sportului din Ploieşti, pierd copiii care practică sportul la CSM şi, nu în ultimul rând, Primăria care va trebui să plătească mai mult decât este cazul. Sportivii au dat dovadă de caracter, dar au ajuns într-un moment în care nu se mai poate aştepta. Îşi vor depune memorii, vom vedea dacă vom apela şi la altă formă de protest săptămâna viitoare”.

 

Daniel Gheorghe (coordonator al secţiei de handbal feminin) – „Nu credeam că se va ajunge aici, dar iată că suntem în pericol să pierdem o echipă care se pregăteşte să reprezinte Ploieştiul în cupele europene. Se distruge sportul ploieştean! O echipă nu se clădeşte într-o lună, ci în ani de zile şi ajunsesem în cel mai bun moment al handbalului feminin ploieştean! Să nu omitem faptul că avem grupe de copii care au făcut performanţă în ultimii ani şi riscă să dispară şi ele, pentru că antrenorii nu sunt plătiţi, iar sportivii sunt deja curtaţi de alte cluburi!”

 

Titi Tudor (coordonator al secţiei de box) – „Am stat şi astăzi de vorbă cu domnul primar şi doamna Crăciunoiu privind situaţia financiară de la club, în general, şi în special de la box, acolo unde copiii nu mai primesc masa pentru care mulţi veneau la sală să facă antrenament. Le-am explicat şi că nu am putut să le dau indemnizaţii copiilor care au reprezentat clubul la competiţii până acum, că am pierdut copii care veneau şi pentru acea masă de câţiva lei pe care le-o ofeream. Mi s-a spus că se vor găsi soluţii, domnul primar urmând să meargă marţi din nou la Bucureşti, dar mi-e să nu fie prea târziu atunci când se va rezolva situaţia”.

 

Cătălin Burlacu (preşedinte de onoare al secţiei de baschet masculin) – „Suntem într-o situaţie incredibilă! Noi trebuia să ne reluăm antrenamentele, iar mâine să plecăm în cantonament la Cheile Grădiştei. Mă sună băieţii cu care am vorbit să vină să joace pentru CSM Ploieşti, mă sună cei de la Cheile Grădiştei să mă întrebe dacă mai mergem în cantonament şi ce să le spun? Să le spun că la Ploieşti s-a terminat totul din punct de vedere sportiv şi că soluţia este să cerşim bani, nu să fim sprijiniţi de comunitatea locală! S-a spus că soluţia este să găsim sponsori. Unde, cum? Ce să le oferim în schimb? Am apropiaţi care m-ar putea ajuta, dar care ar fi finalitatea? Nu vreau să mă compromit şi nici să-mi expun prietenii!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.