Atletul Mihai Pîslaru, vicecampion european de cadeţi!

Atletul Mihai Pîslaru, vicecampion european de cadeţi!

Atletul clubului CSM-CSŞ Ploieşti, Mihai Pîslaru, a reuşit în acest weekend un rezultat de excepţie, devenind vicecampion european de cadeţi în proba de 400 metri. Prima ediţie a Campionatului European de Atletism pentru Juniori 2 a avut loc la Tbilisi, în Georgia, în perioada 14-17 iulie, iar elevul prof. Maria Andrei a avut o participare foarte bună reuşind ca, după ce în semifinale a obţinut cel mai bun timp al competiţiei de până atunci, 47.56 secunde, în finală, să realizeze un 47.46 secunde cu care a intrat în posesia medaliei de argint.

Celălalt sportiv de la CSM-CSŞ Ploieşti care a făcut parte din lotul naţional al României, Andrei Năstăsache, a avut, şi el, o prezenţă meritorie, ajungând până în semifinalele probei de 200 metri, cu două recorduri personale: 22.33 secunde în serii şi 22.16 secunde, în semifinale.

Mihai Pîslaru şi prof. Maria Andrei au plecat astăzi din Tbilisi direct în Polonia, pentru a participa, în perioada 19-24 iulie, la Campionatul Mondial pentru Juniori 1.

pislaruargint1

Leave a Reply

Your email address will not be published.