Sala Sporturilor Olimpia îmbracă haine de sărbătoare! Promovarea în Liga Naţională de baschet se joacă, în weekend, la Ploieşti!

Sala Sporturilor Olimpia îmbracă haine de sărbătoare! Promovarea în Liga Naţională de baschet se joacă, în weekend, la Ploieşti!

La finalul acestei săptămâni, de vineri, 27 mai, şi până duminică, 29 mai, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui un adevărat regal baschetbalistic, care aduce la start cele mai bune patru echipe din Liga I. Miza o reprezintă promovarea în Liga Naţională, acolo unde vor ajunge două dintre aceste formaţii, iar gazda turneului, CSM Ploieşti, este pregătită să ofere întregii comunităţi noi motive de sărbătoare.

La un an după titlul cu numărul 11 câştigat de CSU Asesoft, oraşul nostru forţează revenirea pe prima scenă baschetbalistică a ţării. Echipa Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, antrenată de Eugen Ilie şi prezidată de Cătălin Burlacu, unul dintre cei mai valoroşi jucători autohtoni ai ultimilor 20 de ani, doreşte să facă pasul decisiv către primul eşalon, în faţa propriilor fani, într-o Sală „Olimpia” ce se vrea neîncăpătoare pe durata întregului turneu.

Pentru asta, organizatorii pregătesc o serie de surprize adresate spectatorilor, între care şi un concurs care a demarat, deja, pe pagina de facebook a CSM Ploieşti. Acolo, fanii vor putea găsi evenimentul special creat în perspectiva turneului de promovare, pe care vor trebui să-l distribuie public, prin butonul de „share”, alături de htag-ul #HaiCSMPLOIESTI. Primii 300 de suporteri care vor urma întocmai paşii de mai sus vor primi câte un tricou personalizat, înaintea meciului pe care CSM Ploieşti îl va disputa vineri, de la ora 19:30, împotriva celor de la Timba Timişoara. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, cu două ore înaintea începerii turneului din Olimpia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.