Handbaliştii au şansa revanşei cu HC Vaslui

Handbaliştii au şansa revanşei cu HC Vaslui

Handbaliştii de la CSM Ploieşti vor să-şi continue seria bună din play-out cu încă o victorie ce le-ar asigura mai multă linişte în lupta pentru evitarea celor două locuri care duc la retrogradarea directă şi, totodată, le-ar păstra speranţa chiar şi la al doilea loc ce garantează rămânerea în Liga Naţională, ocupat acum de Minaur Baia Mare. HC Vaslui vine, mâine, în Sala Sporturilor Olimpia, iar meciul se anunţă extrem de dificil, echipa moldoveană fiind singura care i-a învins pe băieţii noştri în acest play-out, chiar în prima etapă, scor 36-22.

„Aşa cum am mai spus, pentru noi, toate meciurile sunt ca nişte finale şi le abordăm ca atare. Că jucăm cu Vaslui sau Galaţi, suntem obligaţi să câştigăm, iar băieţii sunt conştienţi de acest fapt. Trebuie să câştigăm pentru a rămâne acolo, pe o poziţie favorabilă înaintea ultimelor etape, şi să evităm zona de pericol”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin a clubului, Ion Nicolae. Dacă Răzva Farcaş şi Bogdan Năstase rămân în continuare în tribună din cauza accidentărilor, în schimb, vestea bună este că unul dintre cei mai în formă jucători ai echipei în ultima vreme, George Stăncioiu, poate evolua, întrucât accidentarea suferită la mâna stângă în jocul cu Minaur s-a dovedit o fisură la un deget ce poate fi „rezolvată” cu o atelă permisă de regulament.

Confruntarea de mâine, din Sala „Olimpia”, va începe la ora 18.00, va fi arbitrată de Marius Pintea (Cluj) şi Marcel Sas (Bihor) şi îl va avea observator din partea FRH pe Viorel Dobre (Bucureşti).

Play-out, Etapa a VI-a

CSM Ploieşti – HC Vaslui

Danubius Galaţi – Energia Târgu Jiu

CSM Focşani – Minaur Baia Mare

Clasament play-out

1. Energia Târgu Jiu – 31 puncte

2. Minaur Baia Mare – 29 puncte

3. CSM Ploieşti – 24 puncte

4. Handbal Club Vaslui – 23 puncte

5. CSM Focşani – 22 puncte

6. Danubius Galaţi – 1 punct

Etapa a VII-a (miercuri, 11 mai): CSM Ploieşti – Danubius Galaţi (ora 18.00), HC Vaslui – CSM Focşani, HCM Minaur Baia Mare – Energia Tg. Jiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.