Copiii au „inundat” Bazinul Vega la Cupa „Tamara Costache”!

Copiii au „inundat” Bazinul Vega la Cupa „Tamara Costache”!

Desfăşurată în această după-amiază, începând cu ora 15.00, prima reuniune a celei de-a V-a ediţii a Cupei „Tamara Costache” la înot a făcut neîncăpător Bazinul „Vega”, aproape 300 de copii cu vârste între 7 şi 16 ani – care au fost însoţiţi de antrenori, părinţi, bunici sau apropiaţi – fiind înscrişi la startul competiţiei. Derulată în prezenţa directorului CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, şi a directorului DTSJ Prahova, Laurenţiu Nicolescu, reprezentanţii celor două entităţi organizatoare ale evenimentului, reuniunea de astăzi a decurs perfect, fiind evident că întrecerea a urcat la un alt nivel faţă de anii anteriori atât prin prisma numărului de cluburi participante (21), cât şi a tehnicii folosite pentru cronometrare şi afişare a rezultatelor.

Directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu, a declarat: „Ca fost înotător, am o afinitate pentru acest sport şi am fost impresionat, astăzi, să văd în ochii copiilor bucuria de a participa la o competiţie atât de importantă. Tamara Costache este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi cu siguranţă este un model pentru copiii care practică înotul şi vor să-i calce pe urme. E o bucurie pentru CSM Ploieşti că poate organiza an de an această competiţie în colaborare cu Direcţia pentru Sport a judeţului Prahova şi sunt convins că Tamara Costache va reuşi, în scurt timp, să propună sportivi care vor reprezenta cu cinste şi rezultate oraşul Ploieşti şi – de ce nu? – România”.

Cea de-a doua reuniune va avea loc mâine, începând cu ora 10.00 şi se va încheia, bineînţeles, cu festivitatea de premiere. Vom reveni cu rezultatele competiţiei şi o galerie foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.