Trei puncte pentru revenirea pe locul 5!

Trei puncte pentru revenirea pe locul 5!

La fix o lună de la precedentul meci de campionat, victoria cu 35-21 obţinută în faţa Universităţii Cluj, handbalistele de la CSM Ploieşti se întorc, mâine, la partidele oficiale din Liga Naţională, urmând să evolueze, de la ora 11.00, în deplasare, pe terenul Unirii Slobozia. O confruntare importantă în tentativa fetelor de la urca în clasament, în contextul în care HCM Roman a pierdut, ieri, la HCM Baia Mare, dar şi un moment al revanşei după eşecul neaşteptat din tur, din Sala „Olimpia”, scor 19-24 (10-10).

„Este un meci important atât pentru noi, cât şi pentru Slobozia, care luptă pentru rămânerea în Liga Naţională, aşa că ştim că nu ne va fi uşor. Am avut o lună la dispoziţie să pregătim acest final de sezon şi cred că fetele sunt concentrare pentru a scoate maxim şi a ne îndeplini obiectivul. Sper să facem un joc bun şi să luăm toate cele trei puncte, noi având şi o mică revanşă de luat după acea înfrângere din meciul tur”, spune antrenorul Neven Hrupec. Tehnicianul nu se va putea baza mâine pe jucătoarele accidentate, Oana Ionescu, Ivana Bozovic, Ionela Dinu şi Nicoleta Tudor, ultimele două reluându-şi, însă, antrenamentele şi fiind aşteptate să reintre pe finalul campionatului.

Partida programată mâine, de la ora 11.00, la Slobozia, va fi arbitrată de Ionuţ Velişcă şi Cristinel Vlad (ambii din Buzău) şi îl va avea observator din partea Federaţiei Române de Handbal pe Ştefan Ciurea (Dolj).

Leave a Reply

Your email address will not be published.