Sportivii de la CSM Ploieşti au sărbătorit Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace!

Sportivii de la CSM Ploieşti au sărbătorit Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace!

Sportivii de la CSM Ploieşti au sărbătorit, astăzi, Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace, în cadrul tuturor secţiilor din cadrul clubului desfăşurându-se acţiuni special organizate cu acest prilej.

Boxerii au „deschis balul” în cursul dimineţii, cu o serie de sparring-uri programate de antrenorul coordonator Titi Tudor în Sala Upetrom. Apoi, la Sala Sporturilor Olimpia, a avut loc un „triunghiular” fotbalistic la care au participat echipele de juniori B1 (antrenor Mario Nicolae) şi C1 (antrenor Dragoş Negraru), plus formaţia reprezentând Şcoala „Radu Stanian” (antrenor Bucurel Dârman). În acelaşi timp, s-a desfăşurat o competiţie de tenis de masă rezervată angajaţilor clubului, în cadrul căreia „meciul vedetă” l-a avut drept invitat pe viceprimarul cu atribuţii de primar Cristian Ganea, care a fost provocat la un meci de coordonatorul sportiv al CSM Ploieşti, Cristian Nica. Iar îndemănarea arătată de actualul edil a dovedit că, în tinereţe, acesta a petrecut ceva timp în preajma meselor de ping pong!

Tot după-amiază, micuţii atleţi pregătiţi de Maria Andrei şi Florin Andrei s-au întrecut pe pista de atletism de la Sala Sporturilor, iar, la Sala CFR, sportivii din cadrul secţiei de judo au fost implicaţi într-o serie de meciuri demonstrative, sub  supravegherea antrenorilor Mihai Trandafirescu şi Roxana Prună. Tot meciuri amicale au disputat şi juniorii din cadrul secţiei de baschet, sub atenta supraveghere a antrenorilor Cornel Alecu şi Constantin Mircea.

A fost, totodată, acţiune şi la Stadionul „Ilie Oană”, acolo unde şahiştii pregătiţi de Gheorghe şi Filoftia Văsii au avut parte de un concurs de şah-blitz, iar componenţii secţiei de karate au fost implicaţi într-o demonstraţie a sportivilor de performanţă în faţa copiilor începători.

Leave a Reply

Your email address will not be published.