Presiunea e pe gazde!

Presiunea e pe gazde!

Handbaliştii de la CSM Ploieşti dispută mâine, la Reşiţa, de la ora 18.00, ultimul meci în deplasare din sezonul regulat, în compania formaţiei HC Adrian Petrea. Un joc cu miză pentru gazde, care au nevoie de trei puncte pentru a-şi asigura şi matematic prezenţa în play-off, şi de pregătire a participării în play-out pentru băieţii noştri, în contextul în care punctele puse în joc nu vor conta în partea a doua a campionatului.

„Mergem să ne jucăm şansa, pentru că nu avem nimic de pierdut. Va fi un joc în care vom încerca să pregătim celelalte meciuri care vor urma în play-out, chiar dacă avem ceva probleme de lot”, spune coordonatorul secţiei de handbal masculin, Ion Nicolae. Dragoş Dobrescu va avea la dispoziţie doar 14 jucători, în condiţiile în care Bogdan Botezatu, accidentat la genunchi, şi Răzvan Farcaş, care astăzi a fost operat la glezna stângă de dr. Gabriel Dinu, la Spitalul Monza, din Bucureşti, au rămas acasă.

Confruntarea de mâine va începe la ora 18.00, va fi arbitrată de bucureştenii Mihai Pârvu şi Alin Stamatoiu şi îl va avea ca observator pe Ioan Chira, din Maramureş.

Leave a Reply

Your email address will not be published.