Începe cursa pentru medalii la Cupa României la box pentru tineret!

Începe cursa pentru medalii la Cupa României la box pentru tineret!

Şapte sportivi vor reprezenta CSM Ploieşti, în săptămâna care urmează, la Cupa României la box pentru tineret, competiţie găzduită de Sala Sporturilor din Bacău, în intervalul 17-23 aprilie.

Antrenorul coordonator Titi Tudor se va baza pe Florin Ionescu (52 kg), Daniel Popescu (56 kg), Daniel Petre (60 kg), Sergiu Georgescu (69 kg), Alberto Biro (75 kg, foto), Răzvan Ene (75 kg) şi Vlăduţ Alexandru (+91 kg) în tentativa de a obţine, după cum ne-a declarat, trei-patru medalii.

În această seară are loc şedinţa tehnică a întrecerii, iar mâine dimineaţă se vor efectua vizita medicală şi cântarul oficial, după care, de la ora 11.00, se va face tragerea la sorţi a meciurilor la fiecare categorie de greutate. Finalele competiţiei sunt programate sâmbătă, 23 aprilie.

Alţi trei boxeri de la CSM Ploieşti, juniorii George Dumitrescu (50 kg), Antonio Năstase (66 kg) şi Alexandru Cotigă (75 kg) participă, în aceste zile, cu lotul naţional la o competiţie ce are loc la Sofia, în Bulgaria. Ei sunt însoţiţi acolo de antrenorul Adrian Pârlogea, cel care, după revenirea în ţară, va face, mâine, joncţiunea cu delegaţia aflată la Bacău. La acţiunea din Bulgaria nu a putut să participe Florin Mihai (46 kg), care este accidentat, însă a fost convocat Antonio Năstase, care a era cu semnul întrebării după selecţia de la Călăraşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.