Expediţie dificilă pentru fete, la Baia Mare

Expediţie dificilă pentru fete, la Baia Mare

După meciul de aseară, cu CSM Bucureşti, pentru handbalistele de la CSM Ploieşti urmează, mâine, confruntarea cu cealaltă forţă a handbalului feminin românesc, HCM Baia Mare. Meciul contează pentru etapa a XXIV-a a Ligii Naţionale şi se anunţă extrem de dificil pentru fetele noastre, care n-au avut timp de recuperare şi s-au urcat, astăzi, în autocar pentru cei aproape 500 de kilometri care sunt de parcurs până în oraşul fostei campioane a României.

„Cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte greu, pentru Baia Mare fiind o repetiţie înaintea deplasării de la Buducnost, unde va încerca, probabil, să facă o surpriză. Noi vom face tot posibilul să oferim o replică bună, aşa cum am făcut şi cu CSM Bucureşti, dar jucătoarele sunt foarte obosite după meciul de aseară, iar drumul până la Baia Mare va conta şi el. Chiar şi aşa, vom încerca să facem o recuperare, să ne odihnim bine şi să dăm totul în meciul de mâine pentru a obţine un rezultat bun”, spune antrenorul echipei noastre, Neven Hrupec.

El are la dispoziţie pentru partida de mâine un lot de 14 jucătoare, pe lista accidentatelor adăugându-se şi portarul Alina Dumitru, care nici nu a fost forţată, din acest motiv, în jocul cu CSM Bucureşti, de aseară.

Meciul cu HCM Baia Mare este programat la ora 18.00, va fi arbitrat de Gal Laszlo (Harghita) şi Silviu Savu (Argeş) şi îl va avea ca observator pe Horaţiu Belu (Bucureşti).

Leave a Reply

Your email address will not be published.