Echipa de fotbal seniori, eşec la AS Gherghiţa

Echipa de fotbal seniori, eşec la AS Gherghiţa

Echipa de fotbal seniori a CSM Ploieşti a pierdut, sâmbătă după-amiază, cu 1-0, partida din etapa a 18-a a Seriei „Est” a Ligii B Prahova, susţinută în deplasare, la AS Gherghiţa. La capătul unei confruntări influenţate de starea precară a suprafeţei de joc, dar în care elevii lui Marcel Catinca şi-au creat destule faze de gol, gazdele s-au impus datorită golului marcat de Daniel Simion, în minutul 82.

Tehnicianul echipei noastre i-a folosit pe: G. Iordache – Condrea (cpt), R. Petrea, T. Iancu, P. Mirea – V. Cismaru (51 Şt. Ghinea), R. Mihai, G. Bălăceanu (59 R. Ene), L. Dăncilă – A. Paraschiv, C. Petculescu (72 Ad. Ilie).

CSM Ploieşti se află pe locul al 5-lea al clasamentului seriei şi se pregăteşte de două partide pe teren propriu, cu AS Pleaşa, sâmbătă, de la ora 11.00, la Strejnic, şi Sportul Valea Călugărească, o săptămână mai târziu.

Altfel, în weekend, cinci dintre echipele de juniori ale clubului au avut programate meciuri, bilanţul fiind de patru victorii şi două înfrângeri, în condiţiile în care grupa de copii născuţi 2006-2007 (antrenor Florian Nicolae) a participat la „Cupa Kinder – 2006” şi a avut două partide: 4-3 cu Astra Ploieşti şi 0-5 cu Petrolul ’95 Ploieşti.

Echipele mai mari au înregistrat următoarele rezultate: formaţia de juniori A, pregătită de Marcel Catinca, a câştigat cu 2-1 meciul cu Gloria Vâlcăneşti, formaţia de juniori B2 (antrenor Lucian Catinca) s-a impus cu 6-4 în deplasarea de la Sportul 2015 Valea Călugărească, cea de juniori C1 (antrenor Dragoş Negraru) a făcut scor, 8-1, la Viitorul Ariceşti, iar juniorii D (antrenor Mihai Nicolescu) au pierdut cu 1-0 disputa de pe teren propriu cu CSO Plopeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.