Echipele de volei şi-au aflat adversarele din faza semifinală!

Federaţia Română de Volei a stabilit programul turneelor semifinale la nivel de juniori, cele două formaţii ale CSM Ploieşti calificate în această fază a competiţiei, cele de fete „speranţe” şi „minivolei”, pregătite de Robert Tvardochlib, aflându-şi adversarele şi programul meciurilor.

Echipa de volei „speranţe” (jucătoare născute 2002-2003) va participa, în perioada 18-20 martie, la turneul semifinal ce se va desfăşura la Târgovişte, alături de CSŞ Târgovişte, CS Volei Top 05 Constanţa, CSŞ 1 Constanţa, CSŞ 5 Bucureşti şi CS IOR Bucureşti. Fiecare echipă va disputa câte 5 meciuri (2 vineri, 2 sâmbătă, 1 duminică), primele două clasate urmând să se califice pentru turneul final al Campionatului Naţional. CSM Ploieşti a obţinut calificarea pentru turneul semifinal după ce, în prima fază a Campionatului Naţional, a ocupat poziţia a doua în seria „F”.

Echipa de „minivolei” (jucătoare născute 2004-2005) va participa, în perioada 26-27 martie, la turneul semifinal de la Craiova, alături de CSV Craiova, LPS Viitorul Piteşti şi CSŞ Lugoj. Fiecare echipa va disputa câte 3 meciuri (2 sâmbătă, 1 duminică), prima clasată urmând să se califice pentru turneul final al Campionatului Naţional. CSM Ploieşti a obţinut calificarea pentru turneul semifinal după ce, în prima fază a Campionatului Naţional, a ocupat poziţia a doua în seria „C”.

Din păcate, echipa de minivolei băieţi, pregătită de Adrian Moroianu, a ratat calificarea în faza semifinală la setaveraj, după ce a ocupat locul al 3-lea în Seria D a primei faze, cu 19 puncte şi setaveraj 25-22 (1.13). Meciurile Seriei G s-au încheiat mai târziu, fiind vorba despre o grupă cu 5 echipe, iar CSŞ 2 Baia Mare a pierdut cu 3-2 meciul cu CSŞ Zalău, adică exact atât cât avea nevoie pentru a acumula tot 19 puncte şi a avea un setaveraj de 23-20 (1.15), cu care a fost a doua „norocoasă” ocupantă de loc 3 care a mers în faza semifinală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.