Trei din trei pentru junioarele II, în turneul de la Piteşti!

La nivel de handbal juniori s-a intrat în faza turneelor zonale, junioarele II de la CSM Ploieşti fiind primele implicate într-un astfel de turneu, la finalul săptămânii trecute. Elevele lui Daniel Gheorghe au jucat, la Piteşti, în Sala Trivale, trei partide din cadrul Seriei D şi au reuşit să le câştige pe toate şi să se distanţeze în fruntea clasamentului seriei. Astfel, după 28-19 (17-9) cu Activ CSO Plopeni, 32-19 (15-10) cu Chimia Râmnicu Vâlcea şi 26-19 (13-8) cu CS Dacia Mioveni, CSM Ploieşti a ajuns la 31 de puncte în 13 partide, cu 4 mai multe decât următoarea clasată, Gr. Şc. Energetic Râmnicu Vâlcea, care a pierdut două partide în cadrul turneului de la Piteşti. Următorul turneu din Seria D a junioarelor 2 va avea loc în perioada 2-3 aprilie.

Dacă junioarele I ale clubului au programat primul turneu din cadrul Seriei B la sfârşitul acestei luni, în perioada 25-27 martie, în schimb, la nivel de juniori III, atât fete, cât şi băieţi, urmează, în această săptămână, primele turnee de sală.

Astfel, fetele pregătite de Robert Comendant vor merge la Buzău, Sala Romeo Iamandi urmând să găzduiască, de joi până duminică, meciurile Seriei B. Fetele noastre se află pe poziţia secundă a ierarhiei la finalul sezonului regulat. Al doilea turneu va avea loc în perioada 1-3 aprilie.

În fine, juniorii III, pregătiţi de Gheorghe Puia şi Ramona Ştefan, se pregătesc să participe, tot de joi până duminică, la turneul de sală de la Sfântu Gheorghe, din Sala Kati Szabo. Băieţii pornesc de pe locul al treilea al clasamentului Seriei C. Al doilea turneu va avea loc în intervalul 25-27 martie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.