Ivana Bozovic, operată cu succes în Croaţia!

Interul stânga al echipei de handbal feminin a CSM Ploieşti, Ivana Bozovic, a fost operată, ieri dimineaţă, cu succes de specialiştii clinicii „Sveta Katarina”, din Zabok, un oraş aflat la câţiva kilometri de Zagreb. „Ivo” a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul drept şi va rata finalul acestui sezon. „Sveta Katarina” este o clinică foarte cunoscută, care are un parteneriat cu echipa naţională de fotbal a Croaţiei şi la care au fost operaţi, în timp, sportivi celebri, precum fostul mare fotbalist croat Davor Suker, atleta Blanka Vlasic, tenismenii Ivo Karlovic şi Marin Cilic sau schiorul Ivica Kostelic.

Ieri după-amiază, antrenorul principal al echipei noastre, croatul Neven Hrupec, a vizitat-o pe Ivana după un drum de ceva mai mult de 100 de kilometri parcurs de la Koprivnica la Zabok, iar veştile pe care le-a primit sunt bune: „Operaţia a decurs foarte bine, iar Ivana este bine, nu are dureri prea mari. Va mai sta câteva zile sub observare, iar în cursul săptămânii viitoare va putea să plece acasă, la Podgorica, pentru a începe recuperarea”.

Bozovic va parcurge perioada de refacere şi recuperare sub supravegherea staff-ului campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica, antrenorul Dragan Adzic, care este şi selecţionerul echipei naţionale, asigurându-l pe Neven Hrupec de sprijinul pe care îl va acorda sportivei. De altfel, accidentarea Ivanei a venit într-un moment în care Adzic se interesa frecvent în legătură cu evoluţiile sale, intenţionând să o convoace pentru turneul preolimpic la care Muntenegru va participa, alături de România, Danemarca şi Uruguay, în perioada 18-20 martie, la Aarhus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.