Derbi pentru podium, în Sala „Olimpia”!

Handbalistele de la CSM Ploieşti luptă, mâine, pentru un loc pe podiumul Ligii Naţionale, acolo unde s-au mai aflat, o perioadă, în prima parte a sezonului. Au nevoie de o victorie în confruntarea cu Corona Braşov, programată la ora 20.00, în Sala Sporturilor Olimpia, cele trei puncte ajutându-le pe fetele noastre să urce două poziţii, în condiţiile în care ocupanta locului al 4-lea, Dunărea Brăila, a pierdut, în această etapă, previzibil, la Baia Mare.

Va fi, însă, un meci greu pentru Mihaela Tivadar şi colegele sale, care vin după meciuri în care au adunat puncte importante – la Brăila, Râmnicu Vâlcea, sau „acasă” cu Zalău -, dar au în faţă o echipă în formă, calificată în sferturile de finală ale Cupei EHF şi care vine, la rându-i, după succese în campionat cu HCM Roman sau SCM Craiova.

Chiar dacă nu toate jucătoarele sunt în plenitudinea forţelor, antrenorul Neven Hrupec nu se confruntă cu probleme majore de lot, singura absenţă fiind cea ştiută, a Ionelei Dinu, care este în perioada de recuperare după operaţia suferită la genunchiul stâng. Fetele au pregătit în detaliu confruntarea de mâine, având programate vizionări ale adversarelor şi antrenamente la ora jocului şi nu mai rămâne decât ca, având sprijinul suporterilor, care sunt aşteptaţi în număr cât mai mare în Sala Sporturilor Olimpia, să repete evoluţia de excepţie din tur, care le-a asigurat o victorie clară, cu 29-21 (17-10).

Meciul va începe la ora 20.00, va fi arbitrat de Cristian Băban şi Ionuţ Marta (ambii din Maramureş) şi îl va avea ca observator pe Cristian Potora (Cluj).

Leave a Reply

Your email address will not be published.